Kompas Publishing neemt stokje over van DPG Media

Kompas Publishing, de nieuwe eigenaar, beheert met succes al meerdere digitale platformen zoals Kek Mama, FEM FEM, Babyopkomst.nl, Datumprikker en Startpagina. Het VIVA Forum behoudt uiteraard de vertrouwde indeling en functies. Daarnaast zijn er plannen om het gebruiksgemak en de techniek te verbeteren, zodat het een nog fijnere plek wordt om samen te komen.
We zijn overtuigd dat het forum bij Kompas Publishing de aandacht krijgt die het verdient. Kortom, een mooie toekomst voor jouw favoriete forum.

Goed nieuws, het VIVA Forum gaat verder onder Kompas Publishing. Het VIVA Forum blijft daarmee de vertrouwde plek voor haar gebruikers.

Aart Wallet, Managing Partner Kompas Publishing is trots: “Het is geweldig om te zien hoe groot het VIVA Forum vandaag de dag nog is. Voor veel vrouwen al jaren het forum om te delen en reageren! Binnen Kompas Publishing zien we veel mogelijkheden om het forum verder te laten groeien en ontwikkelen.”

Het forum blijft de plek om met elkaar lief en leed te delen, vragen te stellen en antwoorden of steun te krijgen. Topics, reacties en alle accounts blijven bestaan. De nieuwe Community Manager van Kompas Publishing neemt vanaf vandaag het stokje over van de huidige Community Manager. De moderators verhuizen mee en blijven je vertrouwde aanspreekpunt.

Deel dit artikel

Ook interessant

Meer informatie over Kompas Publishing neemt stokje over van DPG Media

Vul het formulier in of neem direct contact op

luc.van.koningsbrugge@kompaspublishing.nl